Реєстрація на пробне ЗНО

03 січня розпочалась реєстрація участі у пробному зовнішньому оцінюванні. Реєстрацію учасників здійснюють регіональні центри оцінювання якості освіти.

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання проходить з метою ознайомлення всіх охочих із процедурою проведеннязовнішнього незалежного оцінювання.

Участь у пробному тестуванні є платною. Цього рокувартість складання одного пробного тестуколиватиметься від 138 до 150 грн в залежності від регіону проживання учасника.

Пробне ЗНО відбувається з метою ознайомлення учнів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Також учасники пробного ЗНО зможуть отримати результат тестування, психологічно налаштуватись на проходження тестування та навчитись ефективно розподіляти час.

У 2020 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 21 березня.

Тестування з історії України, з математики, з біології, з географії, з фізики, з хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) буде проведено 28 березня.

У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме до 24 січня 2020 року.

Порядок реєстрації для участі в пробному ЗНО оприлюднено на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для всіх зареєстрованих учасників пробного ЗНО будуть створені інформаційні сторінки, на яких до 2 березня розміщуватиметься інформація про час і місце проходження пробного ЗНО, а згодом – результати проходження тестування.

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти (ХРЦОЯО).

Кiлькiсть переглядiв: 194